Käsityöiloa ja oivaltamista yhdessä!

Satumaisia ja hellyyttäviä pedagogisia pöytänukketeatteriesityksiä!

Tekstiilitaidenäyttelyitä!

Uniikkeja käsityötuotteita!

lauantai 11. tammikuuta 2020

Kevään ja kesän 2021 ohjelmisto




Tartuppa satumaiseen tilaisuuteen ja anna mielikuvitukselle siivet....

Pedagogiset pöytänukketeatterit 220 €/esitys (paitsi Unimatka avaruuteen -nukketeatteri 280€/esitys ja uskontokasvatus -nukketeatterit 180€/esitys). Matkakustannukset Lahti 20 €, Ympäristökunnat 40€ ja muut kaupungit 50-500€. 

Useammissa, samassa paikassa peräkkäin tapahtuvissa esityksissä, esitysten hinnat neuvotellaan asiakkaan kanssa erikseen.

Käsityökoulutukset ja käsityösynttärijuhlat 250€ /2h. 350 € /3 h. 700€ / 6 h. 1000€/ 12 h Käsityökoulutukset järjestetään asiakkaan omissa tiloissa.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 

Unimatka avaruuteen


Unimatka avaruuteen- pöytänukketeatterimatkalla päästään pienen tytön kanssa uniretkelle avaruuteen. Emilia-tyttö on yökyläsä mummolassaan ja tapaa pihalla mummolan naapuriin muuttaneen tytön. Tytöt ystävystyvät ja päättävät telttailla yön pihalla. Sade kuitenkin yllättää ja pettymyksestä seuraa kiukku ja suuttumus vettä kohtaan. Yöllä uni-ukot kuljettavat Emilian avaruusmatkalle, jossa tutustutaan aurinkokuntamme planeettoihin ja niiden ominaispiirteisiin. Emilia ymmärtää retkellä veden tärkeyden ja seuraavana päivänä nauttii raikkaasta ilmasta sekä telttaretkestä uuden kaverinsa kanssa. Näytelmän kesto 35 min. Esitys soveltuu parhaiten 3-10-vuotiaille lapsille.


Asiakaspalaute: "Upea pedagoginen kokonaisuus. Huolella työstetty ja ilolla esitetty. Lapset tykkäsivät todella paljon. Aurinkokuntamme planeettojen erityisyys aukesi heille hyvin ja elämyksellisesti. Suosittelen!"

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kevät



Kevät- pöytänukketeatterimatkalla päästään retkelle taianomaiseen puutarhaani ja kevään heräämiseen. Nukketeatteri avaa katsojilleen satumasella tavalla luonnontiedettä ja jokaisen elämän tarpeellisuutta tälle planeetallemme. Näytelmän kesto 35 min. Esitys soveltuu parhaiten 3-10-vuotiaille lapsille.

Asiakaspalaute: "Ihana, ihana, ihana, henkeäsalpaavan ihana esitys!" "Hieno esitys. Todella ammattimaisesti suunniteltu ja esitetty. Neulanhaltija tempaa hienosti lapset mukaan sa ja osaa vetää heidän kiinnostuksensa huippuunsa. Loistava kokonaisuus. Suosittelen!"

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kirjastoretki



Kirjastoretki- pöytänukketeatterimatkalla päästään retkelle lapsuuteeni ja taianomaiseen vanhaan kirjastoon. Kirjastossa tapaamme pikkuruisen pojan ja tytön, jotka johdattavat meidät salaiseen monipuolista kirjallisuutta uhkuvaan kotiinsa kirjaston ullakolle. Näytelmässä tutustutaan jännittävään kirjojen pienennyskoneeseen, runoihin, vitseihin, Suomen linnoihin ja pointillistiseen taiteeseen sekä ystävyyden jatkumiseen senkin jälkeen kun toinen muuttaa toiselle puolelle maapalloa. Näytelmän kesto 35 min. Esitys soveltuu parhaiten 3-10-vuotiaille lapsille.


Asiakaspalaute: "Hyvä ja taitava esiintyjä, osasi ottaa lapset hyvin huomioon."

"Upea kokonaisuus. Satu esiintyi hienosti. Upea visuaalinen esitys."
"Satu sai lapset mukaan tarinaan omalla kerronnaltaan. Hän on ihana ja lapsilähtöinen esiintyjä. Tarina oli lukemaanhoukutteleva. "Neulanhaltija on aivan upea esiintyjä ja
koko teos oli todella hienosti valmistettu."

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kuningas ja norsu



Kunings ja norsu -nukketatterissa pääsee matkalle kauas Lähi-itään, jossa tapaamme Kuninkaan, kuningattaren ja kuninkaan hoviväkeä, jotka ovat ajatuneet ristiriitoihin keskenään. Palatsin lintukin on lopettanut laulamisensa, sillä sen sirkutus ei enää kuulunut riidan äänten alta. Pian viisas kuningatar keksii kuitenkin ratkaisun ja siihen ratkaisuun tarvitaan norsun apua. Esityksen kesto n. 15 min.

Asiakaspalaute: "Todella hieno! Olet kyllä mestari saamaan lasten huomion tarinoillesi." "Monipuolinen ja lapsenomainen, herättää ajatuksia ja ksekustelua jälkeenkin päin." 


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 


Neulanhaltijan työhuone tarjoaa myös pienimuotoisia n. 10 min kestäviä Uskontokasvatus -teemaisia pöytänukketeattereita.



Uskontokasvatusta käsittelevät nukketeatterit ovat;

Ensimmäinen joulu
Pääsiäinen pikkuaasin silmin
Jeesus parantaa halvaantuneen

Sekä pyynnöstä rakennan mielelläni myös muista Raamatun kertomuksista uskontokasvatushetkiä pöytänukketeatterin kera.

Asiakaspalaute: "Taidokas ja suloisen yksinkertainen kekselijäs lavastus." "Helpottaa työntekijöidemme uskontokasvatushetkien suunnittelua ja toteuttamista, sillä aihe ei ole meidän oma vahvuutemme." "Mykistävän upea lapsia osallistava kokemus."

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Käsityökoulutukset 






























Käsityökoulutukset räätälöidään YAMK AmO Muotoilijan eli Neulanhaltijan toimesta jokaiselle yksilöllisiksi kokonaisuuksiksi. Vahvuusalueitani ovat konekirjonta, huovutus, tilkkutyötekniikat ja esilaiset askarteluihin pohjautuvat tuunaukset sekä vaatetusosaaminen. Käsityökoulutukset ja käsityösynttärit järjestetään asiakkaan omissa tiloissa.


Asiakaspalaute: "Innostava ja hauska opettaja. Satu on vihkiytynyt kädentaidoille ja opettamiselle, oikea ideoiden ehtymätön lähde.""Ihana ope ja tosi taitava. Kannustaa tumpeloakin :). "

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tekstiilitaideretki


Uutuutena tarjolla myös aisteja koskettava taideretki puhuttelevan tekstiilitaiteen maailmaan. Näyttelyssä kohdataan hiljaisuutta ja keskustellaan takstiilitaiteesta ilmaisukanavana ja taideteosteni synnystä. Näyttely järjestetään asiakkaan omissa tiloissa. Näyttelytekstiilit löytyvät www.galleriasatuitapaa.blogspot.com. Taideretken hinta 300€/ 3 h. Yhdelle ryhmälle esittelyn kesto n. 20 min.

Asiakaspalaute: "Koskettava ja puhutteleva näyttely. Upeita yksityiskohtia ja tarinoita tekstiilien takana." " Hienoa kädentaitoa ja muotokieltä." "Harras, mutta lämmin tunnelma."

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tilaustyöt

Kädentaitojen mestarina Neulanhaltija valmistaa myös tilauksesta uniikkeja käsityötuotteita, kuten tilkkutöitä, tallukoita, taidekirjontaa, rooliasuja jne. Kysy rohkeasti lisää, niin kerron mielelläni miten voin sinua palvella!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti