Käsityöiloa ja oivaltamista yhdessä!

Satumaisia ja hellyyttäviä pedagogisia pöytänukketeatteriesityksiä!

Tekstiilitaidenäyttelyitä!

Uniikkeja käsityötuotteita!

keskiviikko 9. elokuuta 2017

Syksyn 2017 ohjelmisto




Tartuppa satumaiseen tilaisuuteen ja anna mielikuvitukselle siivet....

Pedagogiset pöytänukketeatterit 230 €/esitys (paitsi Unimatka avaruuteen -nukketeatteri 280€/esitys ja uskontokasvatus -nukketeatterit 200€/esitys). Matkakustannukset Lahti 20 €, Ympäristökunnat 40€ ja muut kaupungit 50-500€. 
Useammissa, samassa paikassa peräkkäin tapahtuvissa esityksissä, hinnat neuvotellaan asiakkaan kanssa erikseen.

Käsityökoulutukset ja käsityösynttärijuhlat 250€ /2h. 350 € /3 h. 700€ / 6 h. Käsityökoulutukset järjestetään asiakkaan omissa tiloissa.


Unimatka avaruuteen

Unimatka avaruuteen- pöytänukketeatterimatkalla päästään pienen tytön kanssa uniretkelle avaruuteen. Emilia-tyttö on yökyläsä mummolassaan ja tapaa pihalla mummolan naapuriin muuttaneen tytön. Tytöt ystävystyvät ja päättävät telttailla yön pihalla. Sade kuitenkin yllättää ja pettymyksestä seuraa kiukku ja suuttumus vettä kohtaan. Yöllä uni-ukot kuljettavat Emilian avaruusmatkalle, jossa tutustutaan aurinkokuntamme planeettoihin ja niiden ominaispiirteisiin. Emilia ymmärtää retkellä veden tärkeyden ja seuraavana päivänä nauttii raikkaasta ilmasta sekä telttaretkestä uuden kaverinsa kanssa. Tarvitsen esityksessä avustajaa, jonka tähden esitys on hieman kalliimpi kuin muut esitykseni. Näytelmän kesto 35 min. Esitys soveltuu parhaiten 3-10-vuotiaille lapsille.

Asiakaspalaute: "Upea pedagoginen kokonaisuus. Huolella työstetty ja ilolla esitetty. Lapset tykkäsivät todella paljon. Aurinkokuntamme planeettojen erityisyys aukesi heille hyvin ja elämyksellisesti. Suosittelen!"




Syysmetsä -nukketeatteri 

Tervetuloa pöytänukketeatterimatkalle syksyiseen sienimetsään kera menninkäisten ja metsäntaian. Tarinan aikana tutustumme mm. sieniin, käpyhin, puiden lehtiin ja pikkuruisiin menninkäisiin. Rohkaistumme pyytämään apua ja ymmärrämme, että ystävyys kantaa erilaisuudenkin yli.

Nukketeatteriesitys soveltuu päiväkoti-ikäsille ja alakoululaisille. Esityksen kesto 35 min.

Asiakaspalaute: "Esiintyjä oli mahtava ja sai lapsiryhmän hienosti pauloihinsa. Kiitos."
"Yksinkertaisesti: aivan upea esitys!" "Esiintyjä eläytyi sataprosenttisesti:). Kiitos!!!"

"Upeat lavasteet ja nuket. Lisäksi sadun ohessa tuli lapsille paljon tärkeää tietoa."






Joulun paras lahja

Joulun paras lahja -nukketeatterissa pääsee hellyyttävälle ja opettavaiselle kyläretkelle Tonttulan perheen jouluvalmisteluihin. Pieni Pekka-tonttu on ennen joulua toiminut vähän tuhmanlaisesti ja katuu nyt tekosiaan. Hän päättää yllättää suuren perheensä tekemällä Joulupukin pajalla kaikille heille joulun parhaat lahjat. Tarinassa tutustutaan lapsilähtöisesti pienien käsitöiden tekotapoihin ja siihen kuinka joulussa tärkeintä on kaikesta huolimatta perheen yhdessä olo ja anteeksiannon tuoma sydämenrauha. Näytelmän kesto 30 min.


Asiakaspalaute: "Herttainen,aikuistakin koskettava tarina. Suloinen lapset innostava kerrontatapa. Mukavat lavasteet." "Upea jouluun virittävä tuokio. Neulanhaltijan tarinankerrontatyyli on kyllä täysi kymppi. Vilkkaimmatkin lapset jaksoivat kuunnella ja kaysella hienosti esitystä. Hyvä pedagoginen ote."



Kirjastoretki


Kirjastoretki- pöytänukketeatterimatkalla päästään retkelle lapsuuteeni ja taianomaiseen vanhaan kirjastoon. Kirjastossa tapaamme pikkuruisen pojan ja tytön, jotka johdattavat meidät salaiseen monipuolista kirjallisuutta uhkuvaan kotiinsa kirjaston ullakolle. Näytelmässä tutustutaan jännittävään kirjojen pienennyskoneeseen, runoihin, vitseihin, Suomen linnoihin ja pointillistiseen taiteeseen sekä ystävyyden jatkumiseen senkin jälkeen kun toinen muuttaa toiselle puolelle maapalloa. Näytelmän kesto 35 min. Esitys soveltuu parhaiten 3-10-vuotiaille lapsille.

Asiakaspalaute: "Hyvä ja taitava esiintyjä, osasi ottaa lapset hyvin huomioon."

"Upea kokonaisuus. Satu esiintyi hienosti. Upea visuaalinen esitys."
"Satu sai lapset mukaan tarinaan omalla kerronnaltaan. Hän on ihana ja lapsilähtöinen esiintyjä. Tarina oli lukemaanhoukutteleva. "Neulanhaltija on aivan upea esiintyjä ja
koko teos oli todella hienosti valmistettu."








Neulanhaltijan työhuone tarjoaa myös pienimuotoisia n. 10 min kestäviä Uskontokasvatus -teemaisia pöytänukketeattereita.

Uskontokasvatusta käsittelevät nukketeatterit ovat;
Ensimmäinen joulu
Pääsiäinen pikkuaasin silmin
Jeesus parantaa halvaantuneen
Martta ja Maria
Joona ja suuri kala
Sekä pyynnöstä rakennan mielelläni myös muista Raamatun kertomuksista uskontokasvatushetkiä pöytänukketeatterin kera.

Lisäksi tarjolla on yksi eettisen kasvatuksen pöytänukketeatteri Kuningas ja norsu, jonka kesto 15 min.



Uskontokasvatus- ja eettisen kasvatuksen tuokioiden hinta on 200€/tuokio. Useammassa tuokiossa hinta neuvotellaan erikseen.

Asiakaspalaute: "Todella hieno! Olet kyllä mestari saamaan lasten huomion tarinoillesi." "Monipuolinen ja lapsenomainen." "Taidokas ja suloisen yksilkertainen kekselijäs lavastus." "Helpottaa työntekijöidemme uskontokasvatushetkien suunnittelua ja toteuttamista, sillä aihe ei ole meidän oma vahvuutemme." "Mykistävän upea lapsia osallistava kokemus."


Käsityökoulutukset 

Käsityökoulutukset räätälöidään YAMK AmO Muotoilijan eli Neulanhaltijan toimesta jokaiselle yksilöllisiksi kokonaisuuksiksi. Vahvuusalueitani ovat konekirjonta, huovutus, tilkkutyötekniikat ja esilaiset askarteluihin pohjautuvat tuunaukset sekä vaatetusosaaminen. Käsityökoulutukset ja käsityösynttärit järjestetään asiakkaan omissa tiloissa.

Asiakaspalaute: "Innostava ja hauska opettaja. Satu on vihkiytynyt kädentaidoille ja opettamiselle, oikea ideoiden ehtymätön lähde.""Ihana ope ja tosi taitava. Kannustaa tumpeloakin :). "




Tekstiilitaideretki

Uutuutena tarjolla myös aisteja koskettava taideretki puhuttelevan tekstiilitaiteen maailmaan. Näyttelyssä kohdataan hiljaisuutta ja keskustellaan takstiilitaiteesta ilmaisukanavana ja taideteosteni synnystä. Näyttely järjestetään asiakkaan omissa tiloissa. Näyttelytekstiilit löytyvät www.galleriasatuitapaa.blogspot.com. Taideretken hinta 300€/ 3 h. Yhdelle ryhmälle esittelyn kesto n. 20 min.

Asiakaspalaute: "Koskettava ja puhutteleva näyttely. Upeita yksityiskohtia ja tarinoita tekstiilien takana." " Hienoa kädentaitoa ja muotokieltä." "Harras, mutta lämmin tunnelma."


Tilaustyöt

Kädentaitojen mestarina Neulanhaltija valmistaa myös tilauksesta uniikkeja käsityötuotteita, kuten tilkkutöitä, tallukoita, taidekirjontaa, rooliasuja jne. Kysy rohkeasti lisää, niin kerron mielelläni miten voin sinua palvella!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti